Newcastle och Transport Museum

Nu har det återigen gått ett tag sedan jag lade upp något nytt här. Förra onsdagen var det som bekant fotboll mellan Irland och Sverige i Dublin. Vi gick till en pub i närheten för att se matchen och dricka någon Guinness. Det blev ju tyvärr inte som vi hade tänkt oss men Guinnessen var i alla fall god som vanligt.

Förra helgen åkte vi till en stad söder om Belfast som heter Newcastle. Där gick vi upp för Nordirlands högsta berg som är 850 meter högt. Det tog oss cirka 2,5 timmar att gå upp till toppen och som ni kan se på bilderna (klicka på bilder under länkar på höger sida) så var det snö på toppen. Utsikten var riktigt fin och skogen som vi gick igenom var också väldigt fin.

Under förra veckan var det mest pluggande som gällde men jag hann även med ett pubbesök och ett biobesök. På en av biograferna i Belfast kostar det 2,50 pund för alla filmer alla tisdagar så då får man ju passa på.

Idag var vi på Ulster Folk & Transport Museum. Som ni kanske kan gissa från namnet så var det massa gamla bilar, tåg motorcyklar och flyg. Titanic byggdes i Belfast och därför fanns det även en utställning om Titanic och dess systerskepp.

Det var lite kort om vad som hänt den senaste tiden. Under veckan blir det nog pluggande igen men på fredag är vi lediga. Då är det St Patrick's day så vi får väl se hur det firas.
Bilder

Nu har jag lagt upp en sida med bilder också. För att komma dit klickar ni på länken till höger där det står bilder.