Hockey

Nu har det gått ytterliggare en vecka och under veckan har det varit en del med skolan. Vi har kommit igång med projektet och det blir nog lite jobb med det framöver. I onsdags skulle vi åka och titta på hockey men när vi kom dit så var biljetterna slut så vi fick gå till puben istället men det var trevligt det också. Det var jag Erik, Max, Katie och två andra amerikaner.

Fredagen innefattade även den ett par pubbesök. Den första puben vi besökte var mycket bra. Det var livemusik och mycket folk. Musiken som tjejen med gitarr spelade var bland annat Radiohead, Oasis, Johnny Cash och Violent Femmes. Sen gick vi vidare in mot stan till en pub av lite annan typ. Där var det inte så mycket folk men även där spelades det livemusik. Musiken där var irländsk och även det var mycket bra.

Lördagen började med en trevlig frukost på ett café i stan och även denna gång åt jag Ulster Fry. Sen var vi och kollade på väggmålningar i Belfast och fick bland annat se en med Henrik Larsson. Efter det var det mest vila som gällde och att ladda inför OS-finalen på söndagen.


På söndagen sände de faktiskt hockeyfinalen på BBC så vi kunde se den. Det var den andra (första var bronsmatchen på lördagen) hockeymatchen från OS som sändes på de kanalerna som vi har på tv:n i vårt kök. Det var riktigt kul att se matchen och höra kommentarernas försök att uttala de svenska namnen rätt. Det framgick även tydligt att hockey inte är en så populär sport här eftersom de förklararde spelet innan matchen började.


Jag har inte så mycket nya bilder men jag ska lägga upp fler snart.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback